A teraz mam takie pytanie. Silnik AGN i trzyma na tym wskazniku z deski ciagle cos kolo 70'C jak postoi w korku dosc dlugo z 15-20minut to rosnie do 90'C. Vag pokazuje dokladnie tyle samo czyli 70-72'C na silniku. Wszystko wskazywaloby na termostat, ale zastanawia mnie czemu co jakis czas przy tych 70'C wlacza sie na jakies 5 sekund wentylator od silnika :| Wody ma dosc i wszystko inne wyglada ze jest ok, wiec wymieniac termostat czy cos innego kombinowac??
skrzypiące podwozie
Zwiń
X
-
skrzypiące podwozie
BLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12kTagi: Brak
-
-
skrzypiące podwozie
jeszcze jedno pytanko.. ciągle jeszcze poznaję to auto i chciałabym się poradzić osób które coś o nich wiedzą.. podczas jazdy, szczególnie na dziurach (których jak wiadomo jest cała masa), skrzypi mi podwozie. Znajomi mówili że w Skodach tak już jest. Wymieniłam z przodu jakieś gumy i przez jeden dzień było ok. Ale akurat zrobiło się chłodniej a podobno najbardziej skrzypi podczas upałów (tak mi mówili koledzy). Czy to prawda? I czy da się coś z tym zrobić? Bo jest to trochę wkurzające...
Pozdrawiam
-
Komentarz